• /

Заявка за оферта

Изпратете заявка за оферта до магазин АЛБА

Ако се нуждаете от подробна оферта за закупуване и доставка на необходимите ви продукти, които все още не са въведени на страниците в магазина не се колебайте да се свържете с нас чрез формата за контакт от тук.
 
Асортиментът от над 10000 продукти, инструменти и принадлежности с които разполагаме в момента се въвежда в магазина. При нас ще намерите всичко за вашият В и К ремонт, монтаж и изграждане на нови или подмяна на стари водопроводни, канализационни, отводнителни и градински поливни системи. Разполагаме с богат асортимент от градинска техника, градински инструменти, противопожарни табла и оборудване, UPS - резервирани захранващи устройства за помпи, коминни тела и димоотводи, въздуховоди, В и К инструменти, В и К машини, В и К помпи, маркучи, ел. кабели, индустриални помпи, тръби, фитинги, арматура, обзавеждане за баня, аксесоари за кухня, строителни материали, изолации, бои, лакове, крепежни елементи, обков, смесителни батерии, кранове, фаянс и други консумативи на едро и дребно използвани в дома, бита, промишлената индустрия и строителството от водещи световни и български производители.
 
За да изпълним вашата поръка е необходимо да ни изпратите следната подробна информация: пълен списък, брой, спецификация и количество на продуктите (стоката); населено място; вашите имена, телефон, email; ако сте юридическо лице - името на фирмата или организацията, която представлявате. В най-кратък срок ние ще ви предоставим подробна ценова оферта с наличната стока. Ако желаете да направите заявка за закупуване ние ще се свържем лично с вас за уточняване на допълнителни условия относно изпълнението на поръчката, начинът на разплащане и транспорт. Приемаме поръчки за доставки на територията на цялата страна. Регистрацията не е задължителна.
 
Цялата информация, която ни изпратите се счита за конфиденциална, и ще бъде използвана само за обслужване на Вашето запитване.

Заявка за оферта до магазин АЛБА
Всички полета означени със звезда * са задължителни.
1. Име Фамилия (или само фамилия): *
2. Актуален Email адрес: *
3. Телефон (не е задължително):
4. Искане оферта относно закупуването на: *
5. Заявка за оферта от: *
6. Фирма/организация (за физически лица оставете празно):
7. Населено място (град/село): *
8. Община: *
9. Област: *
10. Предпочитания за срок на доставката (определена дата или брой дни): *
11. Предпочитания към куриерска служба или транспортна фирма (не е задължително):
12. Възможност за добавяне на файл с подробности не по-голям от 3 MB (не е задължително):
 

 

С подкрепата на: OpenCart
магазин АЛБА © 2024
Изработка и дизайн: ( Avalonimobi ) с помощта на OpenCart e-Shop AvaLon