• /

Информация

Кликни и пазарувай (Click and Shopping Online) е демо версия на магазин  разработен от нас като готово търговско решение за нуждите на малкия и среден бизнес.

Това е самостоятелно готово за използване приложение за изграждане и управление на собствен електронен магазин.

Платформата OpenCart върху която е изградена цялата структура на сайта е една от най-добрите и надеждни системи за Магазини в света.

Целият магазин е преведен и работи изцяло на български език. Разработен е от нас така, че като готово търговско решение да може възможно най-бързо и лесно да бъде приложен за нуждите на малкия и среден бизнес. На практика веднага могат да бъдат създадени категориите на вашите продукти и да се започне въвеждането и описанието на стоките които сте решили да продавате. Няма никакви ограничения относно броя категории, подкатегории и продукти.
Ако сте нямали опит с управлението на собствен магазин това е идеалното решение да го започнете сега от АБ. В процеса на работа ще можете сами да активирате всички функции от съответните секции в АДМИНИСТРАТИВНИЯ ПАНЕЛ с каквито разполага всеки един професионален интернет магазин.

Регистрирайте се като потребител, за да разберете как ще функционира магазина за вашите клиенти. Не въвеждайте лична информация за да тествате възможностите на магазина като клиент. При проявен интерес от вас ние ще ви предоставим напълно безплатно ваша собствена тестова версия за срок от един месец.

Методи за разплащане. Вашите клиенти ще могат да заплащат стоките и услугите които предлагате по-много начини. Едни  от най-често използваните са: Плащане при получаване; по банков път, чрез банков превод; с наложен платеж при доставка на посочения от клиента адрес; чрез системите на ePay.bg, PayPal, AlertPay, Moneybookers, 2Checkout и мн. други.

Методите за доставка и получаване, които сме включили в магазина са: Лично получаване при посещение на клиента в магазина или чрез доставки от Еконт Експрес, като при желание от ваша страна доставките могат да се осъществяват и с наложен платеж.


Дизайна на магазина е съобразен с най-новите изисквания и е приятелски настроен към търсачките в интернет. С други думи ако стриктно се спазват правилата за въвеждане и описание на вашите продукти в магазина те ща бъдат засечени, идентифицирани и класиран в по-горни позиции от търсещите машини на Google, Yahoo, Bing и др. В най-голяма степен от това зависи успеха на вашия интернет магазин. Потребителите преди да станат ваши постоянни клиенти не търсят конкретни сайтове – те търсят конкретни продукти и стоки които са решили да разгледат и евентуално да закупят.

Готовото решение за Магазин предлагано от нас съчетава в себе си няколко основни характеристики.
  • уеб виртуален търговски център с множество категории и продукти, които ще се продават в интернет;
  • реално работещ за вас магазин 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и 365 дни в годината;
  • цялостно решение за вашия продуктов каталог, който да поддържате винаги актуален;
  • собствен интернет сайт без ограничение на броя страници, които сами да създавате и спирате винаги когато това е необходимо.

 

С подкрепата на: OpenCart
магазин АЛБА © 2024
Изработка и дизайн: ( Avalonimobi ) с помощта на OpenCart e-Shop AvaLon