• /

Магазин АЛБА

Магазин Алба

Магазин АЛБА всичко за вашето В и К

OTO-3 ООД е създадена през 1991 г. За това време се утвърдихме като един от основните доставчици на водопроводни и канализационни тръби, фитинги части в Русе и региона. Освен тях предлагаме богат асортимент от строителни материали, изолации, бои, лакове, крепежни елементи, обков, смесителни батерии, кранове, фаянс и други консумативи на едро и дребно.

Kлиенти на магазин АЛБА са както обикновените граждани, така и малки и големи строителни фирми. Те са сигурни, че от нас могат да закупят всичко необходимо за ремонт и подобрение на остаряла водопроводна инсталация или за пълното изграждане на нова.
 
При нас може да направите заявка и за изграждането на нестандартни инсталации. Предлагаме пълно оборудване, монтаж и безплатен съвет на всеки, който ни потърси. Гарантираме, че поетите ангажименти се изпълняват в срок и не забравяме, че клиентите винаги имат право.

Нуждаете се от съвет?
Продавач - консултантите в магазин АЛБА са винаги готови да помогнат за Вашия правилен избор.

Магазин АЛБА разполага с богат асортимент от В и К тръби, фитинги, строителни материали, изолации, бои, лакове, крепежни елементи, обков, смесителни батерии, кранове, фаянс и други консумативи на едро и дребно.

Категории

Магазин Алба Магазин Алба

 

С подкрепата на: OpenCart
магазин АЛБА © 2024
Изработка и дизайн: ( Avalonimobi ) с помощта на OpenCart e-Shop AvaLon