• /

ПБ (полибутиленови) тръби »

ПБ (полибутиленови) тръби
Свойства и характеристики - описание
Полибутиленовите тръби и фитинги са сравнително нови. Те притежават всички предимства на гъвкавите тръби като неголямо тегло и елементарен монтаж, екологични и устойчиви са на бактериални замърсявания. Не са податливи към образуването на накип и развитието на  корозия. Имат много добри топло- и звукоизолиращи свойства. Полибутиленовите тръби са еластични, удароустойчиви и устойчиви на абразивно износване и пукнатини, поради което не се налага ремонт в процеса им на експлоатация. Не са токсични. При горене се разпадат на въглероден диоксид и водна пара, не отделят хлор и диоксин. Характеризират се с ниска топлопроводност и висока гъвкавост, която позволява създаването на система с всякаква конфигурация. Имат добра температурна устойчивост. Водата вътре в тях може многократно да замръзва и да се размразява, като това не оказва влияние върху свойствата и функционирането на системата. При отрицателни температури до –20 оС тези тръби съхраняват еластичността си. Характеризират се с дълъг експлоатационен срок. Полибутиленовите тръби могат да се използват за изграждане на конвективни отоплителни инсталации с радиатори и за създаването на топли стени и под.

Към предимствата на тези системи се отнася също краткото време за монтаж. Имащи прекрасни експлоатационни характеристики, полибутиленовите тръби не се нуждаят от специални инструменти за монтаж. Съединяването им е ръчно, а здравината на това съединение позволява да издържи на много високи налягания на водата – до 45 атмосфери.
 
Изберете категорията към която се отнася вашето търсене.
Всички изложени продукти в магазина са в наличност.
За повече информация не се колебайте да се свържете с нас.

Всички продукти с които разполагаме в момента се въвеждат в магазина.

Не се колебайте да ни изпратите заявка за необходимите ви продукти до магазин АЛБА чрез формата за контакт от тук, и ние ще ви предоставим подробна ценова оферта с наличната стока. Магазин АЛБА разполага с богат асортимент от В и К тръби, фитинги, строителни материали, изолации, бои, лакове, крепежни елементи, обков, смесителни батерии, кранове, фаянс, инструменти, машини, принадлежности и други консумативи на едро и дребно директно от водещи световни и български производители.

 

Подробно

С подкрепата на: OpenCart
магазин АЛБА © 2024
Изработка и дизайн: ( Avalonimobi ) с помощта на OpenCart e-Shop AvaLon