• /

UPS / инвертор - Резервирано захранване за помпи »

UPS / инвертор - резервирани захранващи устройства за помпи от водещи световни и български производители за дома, бита, промишлената индустрия и строителството, както и оборудване, принадлежности и части за тях.

Резервираните захранващи устройства за помпи (UPS / инвертори) се използват с цел да бъдат избегнати нежелани аварии в отоплителни и охладителни инсталации като предотвратяват рисковото прегряване на системите в случай на внезапно прекъсване на мрежовото електрозахранване. UPS устройствата чрез акумулаторни батерии осигуряват непрекъснато токозахранване на помпи, апаратури и други устройства които се нуждаят от постоянно електрическо захранване за техния нормален режим на работа. По този начин се предотвратяват всички нежелани аварии на тръбите, радиаторите и другите прилежащи към системата устройства и автоматика.

Всички продукти с които разполагаме в момента се въвеждат в магазина.

Не се колебайте да ни изпратите заявка за необходимите ви продукти до магазин АЛБА чрез формата за контакт от тук, и ние ще ви предоставим подробна ценова оферта с наличната стока. Магазин АЛБА разполага с богат асортимент от В и К тръби, фитинги, строителни материали, изолации, бои, лакове, крепежни елементи, обков, смесителни батерии, кранове, фаянс, инструменти, машини, принадлежности и други консумативи на едро и дребно директно от водещи световни и български производители.
Няма добавени продукти в тази категория.
С подкрепата на: OpenCart
магазин АЛБА © 2021
Изработка и дизайн: ( Avalonimobi ) с помощта на OpenCart e-Shop AvaLon