• /

ПЕ (полиетиленови) тръби »

ПЕ (полиетиленови) тръби ПЕ (полиетиленови) тръби
Свойства и характеристики - описание
Тръбите от обикновен полиетилен са слабо устойчиви на високи температури, което ги прави неподходящи за отоплителни инсталации. Тръбите, които се използват в подобни приложения са от омрежен полиетилен. “Омрежването” е процес, при който линейните макромолекули на полиетилена формират напречни връзки помежду си. Целта е да се подобрят топлинните характеристики на полиетилена и да се повиши температурната му устойчивост. Омреженият полиетилен е значително по-устойчив на високи температури, вътрешно налягане и износване вследствие на триене. Омреженият полиетилен е не само с по-добри свойства при високи температури в сравнение с обикновения, но и значително превъзхожда показателите на други полимери, използвани в инсталации за топла вода.

Полиетиленовите тръби са със сравнително дълъг експлоатационен срок. Те са корозионно устойчиви. Физико-химичните свойства на полиетилена позволяват при използването на полиетиленови тръби да не се прилага катодна защита, която е необходима при стоманените тръбопроводи. Полиетиленовите тръби са с висока устойчивост на агресивни среди. Запазват добрата си пропускателна способност по време на експлоатация, а вътрешната им повърхност остава гладка. Леки са и се монтират лесно. Тези тръби са много подходящи за изграждане на подово лъчисто отопление.
 
Изберете категорията към която се отнася вашето търсене.
Всички изложени продукти в магазина са в наличност.
За повече информация не се колебайте да се свържете с нас.

Всички продукти с които разполагаме в момента се въвеждат в магазина.

Не се колебайте да ни изпратите заявка за необходимите ви продукти до магазин АЛБА чрез формата за контакт от тук, и ние ще ви предоставим подробна ценова оферта с наличната стока. Магазин АЛБА разполага с богат асортимент от В и К тръби, фитинги, строителни материали, изолации, бои, лакове, крепежни елементи, обков, смесителни батерии, кранове, фаянс, инструменти, машини, принадлежности и други консумативи на едро и дребно директно от водещи световни и български производители.

 

Подробно

С подкрепата на: OpenCart
магазин АЛБА © 2021
Изработка и дизайн: ( Avalonimobi ) с помощта на OpenCart e-Shop AvaLon